DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Keçiörenli minikler Çocuk Eğitim Merkezi’nde bilimle büyüyor

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK, BELEDİYE BÜNYESİNDE HİZMET VEREN ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ’NİN (ÇEM) TEMİZLİK, MASKE VE MESAFE (TMM) KURALLARI UYGULANARAK EĞİTİME DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Keçiörenli minikler Çocuk Eğitim Merkezi’nde bilimle büyüyor
01.04.2021
A+
A-

Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM), okul öncesi, akıl oyunları, jimnastik, hızlı okuma teknikleri, robotik ve yazılım, tasarım ve ahşap atölyeleri branşlarında örgün eğitime devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren ÇEM, uzman öğretmen kadrosuyla okul öncesi, akıl oyunları, jimnastik, hızlı okuma teknikleri, robotik ve yazılım, tasarım ve ahşap atölyeleri branşlarında örgün eğitime devam ediyor. Toplamda 6 branşta 4-13 yaş grubundan çocuklar için hizmet veren ÇEM’de hafta içi her gün ve cumartesi günleri eğitim veriliyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonlarında ise cumartesi seansları yapılamadığı için eğitimler hafta içi belirlenen seanslara göre sürdürülüyor.

“Çocuklarımızı kötülüklerden koruyoruz”

Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan çocuklara yönelik eğitim hizmetini gönülden verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altıok, “ÇEM’de çiçeklerimiz ve meleklerimiz olan çocuklarımızın beceri ve yetenek odaklı çalışmalar yapabilmeleri için farklı alanlarda atölye çalışmaları yürütüyoruz. Ailelerimizin ve bizim göz bebeğimiz olan yavrularımıza parlak bir gelecek sunmak için geleceğimizin temellerini sağlam atmak zorundayız. Aynı zamanda şehrimizde kreş, oyun merkezi, kütüphanelerimizin sayısını çoğaltarak yavrularımızı tüm kötülüklerden, tuzaklardan koruyor ve onları bilime sevk ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Altınok, belediye bünyesinde hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezi’nin temizlik, maske ve mesafe kuralları uygulanarak eğitime devam ettiğini söyledi. Altınok, “İlçemizde ikamet eden 4-13 yaş grubundan çocuklarımızı bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetlere teşvik etmek ve sosyal hayata katılımlarını artırmak için Çocuk Eğitim Merkezimizde 6 farklı branşta eğitimlerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı ilgi duydukları branş atölyelerine yönlendiriyoruz. Eğitim seanslarını onlara kolaylık sağlamak için okul saatlerini dikkate alarak oluşturuyoruz” dedi.

ETİKETLER: