DOLAR
32,4567
EURO
34,7928
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Keçiören Belediyesi’nin “Ailem Olur musun?” projesi hayvanlara sıcak yuva buluyor

KEÇİÖREN BELEDİYESİ “AİLEM OLUR MUSUN?” PROJESİ BAŞLATTI, 3 MİNİK KEDİ YAVRUSU SAHİPLENDİRİLDİ.

Keçiören Belediyesi’nin “Ailem Olur musun?” projesi hayvanlara sıcak yuva buluyor
14.12.2021
A+
A-

Keçiören Belediyesi sokak canlılarına yeni yuva bulmak için belediyenin kurumsal web sitesi üzerinden “Ailem Olur musun?” projesi başlattı. Bu kapsamda bir günde 3 minik kedi yavrusu sahiplendirilerek sıcak yuvalarına kavuşturuldu.

Keçiören Belediyesi kurumsal web sitesinde yer alan “Ailem Olur musun?” platformu hayvan sahiplendirmek isteyen vatandaşlara da kolaylık sağlıyor. Platformda yer alan ‘Sahiplendirmek İstiyorum’ seçeneğini tıklayanlar, sahiplendirmek istedikleri canlının bilgisini ve fotoğrafını girerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine iletebiliyorlar. Böylece bu canlılar da “Ailem Olur musun?” platformunda yayımlanabiliyor. Bu kapsamda, bir günde 3 minik kedi yavrusu sahiplendirildi.

Bir ay önce başlatılan “Ailem Olur musun?” projesi kapsamında toplam 9 kedi yavrusunun sahiplendirildiğini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “İlçemizin farklı noktalarında bulduğumuz bakıma muhtaç kedi ve köpek yavrularını bakım ve tedavi altına alıyoruz. Daha sonra da onlara mutlu olacakları bir yuva buluyoruz. Web sitemizde yer alan ’Ailem Olur musun?’ platformu üzerinden sahiplendirmek istediğimiz canlılarımızı yayımlıyoruz. Vatandaşlarımız da burada bulunan formu doldurarak belediyemize sahiplenme başvurusunda bulunuyor. Ekiplerimiz, başvuruyu yapan hayvanseverimizle iletişime geçerek sağlıklı olan canlımızı sahiplendiriyor” dedi.