DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Karla mücadele gece boyu devam etti

NEVŞEHİR’DE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI DOLAYISIYLA ŞEHİR İÇİ ULAŞIMIN AKSAMAMASI İÇİN BELEDİYE EKİPLERİ KAR KÜREME, TEMİZLİK VE TUZLAMA ÇALIŞMALARINI SABAHA KADAR SÜRDÜRDÜ.

Karla mücadele gece boyu devam etti
26.01.2022
A+
A-

Nevşehir’de etkili olan kar yağışı dolayısıyla şehir içi ulaşımın aksamaması için belediye ekipleri kar küreme, temizlik ve tuzlama çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü.

Nevşehir’de etkili olan kar yağışı dün gece itibariyle etkisini daha da artırdı. Yağışlı havanın günlük hayatı olumsuz etkilememesi ve ulaşımda sorun yaşanmaması için Nevşehir Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı. Başta ana arterler olmak üzere şehir içi yolları açık tutabilmek için büyük çaba sarf eden belediye ekipleri dün akşam başladıkları çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Akşam saatlerinden itibaren gece boyunca sahada beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte çalışmaları koordine eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; “Son yılların en yoğun kar yağışı ile karşı karşıyayız. Nevşehir Belediyesi olarak bu durumun günlük hayatı olumsuz etkilememesi için büyük çaba gösteriyoruz. Kendi sorumluluk alanımızın yanında Kara Yolları’nın da sorumluluk alanında olan bölgelere de destek veriyoruz. Ekiplerimiz tüm mahallelerimizde çalışıyor. Tüm iş makinelerimizin yanında özel firmalardan kiraladığımız araçlarla saha da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle mahallelerde sokaklardaki çift sıra parklar araçlarımızın çalışmasına engel oluyor. Bu konuda da vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Şehir merkezinde gece boyu yoğun mesai yapan karla mücadele ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarının kesintisiz bir şekilde süreceği kaydedildi.