DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Karaman Belediyesinden yeni yol açma çalışmaları

KARAMAN BELEDİYESİ TRAFİK AKIŞINI RAHATLATMAK, ARA YOLLARI ANA ARTERLERE BAĞLAMAK VE DAHA GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN YENİ BAĞLANTI YOLU YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Karaman Belediyesinden yeni yol açma çalışmaları
14.03.2021
A+
A-

Karaman Belediyesi trafik akışını rahatlatmak, ara yolları ana arterlere bağlamak ve daha güvenli ulaşım için yeni bağlantı yolu yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman Belediyesinden yürütülen çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz birçok bölgede gerçekleştirdiği yeni bağlantı yollarının yapımına devam ediyor. Ekipler daha önce imarda var olan fakat yolu olmayan Sümer Mahallesi’ndeki 1260. Sokağın yol yapım çalışmalarını başlatarak, Kılbasan yolu ile Ertuğrul Gazi Bulvarı’nın bağlantı yolunu yapıyor. Yine aynı bölgede 1260. Sokağın Şehit Durmuş Ali Çetin Caddesine bağlanan yeni yol yapım çalışmaları ise halen devam etmektedir. Bağlantı yolları çalışmaları kapsamında yeni yapılan Hayvan Pazarı bağlantı yolunun ise kısa zaman içerisinde tamamlanacaktır” denildi.

Diğer yandan belediye ekipleri kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında, Zeytindalı Bulvarı Valilik Kavşağında yol genişletme ve düzenleme çalışmasına devam ediyor. Bu çalışmayla birlikte kavşak genişletilerek daha sağlıklı, kullanışlı ve modern hale getirilecek.