DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
28°C
Ankara
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C

Kara: “Osmaniye için birlikte çalışan güçlü bir meclisimiz var”

BELEDİYE BAŞKANI KADİR KARA, “OSMANİYE BÜYÜMEYE KARARLI” PROJESİ KAPSAMINDA HAYATA GEÇECEK OLAN DEV PROJELER HAKKINDA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kara: “Osmaniye için birlikte çalışan güçlü bir meclisimiz var”
24.12.2021
A+
A-

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Osmaniye Büyümeye Kararlı” projesi kapsamında hayata geçecek olan projeler hakkında belediye meclis üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kara, kanalizasyon, içme suyu şebeke hattı ve diğer tüm projeler ile ilgili meclis üyelerine detaylı bilgiler aktardı. Siyasi parti gözetmeksizin Osmaniye için tüm kararların oy birliği ile alındığına değinen Başkan Kara, kazandırılan ve kazandırılacak olan projelerin tamamının Osmaniye için olduğunu söyledi.

Birlik ve berberlik içerisinde olan güçlü bir belediye meclislerinin olduğunu ifade eden Başkan Kadir Kara, “Birlikte yönettiğimiz Osmaniye’mizi Allah’ın izniyle en yaşanabilir ve refah seviyesi yüksek bir şehir haline yine birlikte getireceğiz. Biz yola çıkarken yüreğimizi koyduk. Benim sevdam, hayalim, siyasetim, politikam sadece Osmaniye’m. Uzun çalışmalar neticesinde şehrimize birlikte kazandırdığımız ve kazandırmaya devam edeceğimiz bu büyük projeler Osmaniye’nin geleceği için. Şehrimize getireceğimiz yatırımlar noktasında gittiğim her yere çok güçlü gidiyorum. Çünkü kentimiz için birlik-beraberlik içerisinde olan çok güçlü bir belediye meclisimiz var. Osmaniye’de ayağımızı basmadığımız yer yok. Hangi caddenin hangi sokağın neye ihtiyacı var çok iyi biliyorum. O sebeple hemşerilerimizin mağduriyetlerini minimum düzeye indirmek için çalışmalarımızı hızlı ve sistemli bir planla yürüteceğiz. Örneğin kazı çalışmalarına başladığımız bölgeyi bitirerek hemen üst yapısını tamamlayıp diğer bölgeye geçeceğiz. Şunu da ifade etmek istiyorum ki bu çalışmalardan kaynaklı muayene bacası, parsel bacası içme suyu bağlantıları noktasında hemşerilerimizin cebinden 1 kuruş para çıkmayacak. Büyüyen ve gelişen Osmaniye’miz için birlikte hareket eden mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilere mensup meclis üyelerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum” diye konuştu.