DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Kaldırımdaki çöp kutusunu söküp götüren genç yakalandı

KAHRAMANMARAŞ’TA KALDIRIMDAKİ ÇÖP KUTUSUNU YERİNDEN SÖKTÜKTEN SONRA OMUZUNA ALIP GÖTÜREN KİŞİ YAKALANDI

Kaldırımdaki çöp kutusunu söküp götüren genç yakalandı
04.07.2021
A+
A-

Kahramanmaraş’ta kaldırımdaki çöp kutusunu yerinden söktükten sonra omuzuna alıp götüren genç yakalandı.

Dulkadiroğlu ilçesi Yenişehir Mahallesi Azerbaycan Bulvarı’nda kaldırımdaki belediyeye ait çöp kutusu bir kişi tarafından sökülmüştü. Olay sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın şüphelisi 16 yaşındaki Volkan S’nin çevredeki esnafın çöplerini doldurması nedeniyle kötü koku oluştuğunu, müşterilerinin rahatsız olduğunu ve bir anlık sinirle çöp kutusunu yerinden sökerek kırdığını söyledi öğrenildi. Şüphelinin söküp götürdüğü çöp kutusunu ise arka sokakta bulunan başka bir çöp konteynerinin yanına bıraktığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliğine teslim edilen şüpheli ile ilgili cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesinin alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.