DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

İzmit yeni yıla hazır

İZMİT BELEDİYESİ, GEÇMİŞ YILLARDA OLDUĞU GİBİ BU YILBAŞI ÖNCESİNDE DE DEVASA KAR KÜRESİNİ BELSA PLAZA ÖNÜNE GETİREREK VATANDAŞLAR İÇİN RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

İzmit yeni yıla hazır
28.12.2021
A+
A-

İzmit Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde de devasa kar küresini Belsa Plaza önüne getirerek vatandaşlar için renkli görüntüler oluşturdu.

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı heyecanı tüm İzmit’i sararken, ilçenin dört bir yanını renklendiren İzmit Belediyesi, geçmiş yıllarda büyük ilgi gören devasa kar küresini yeniden Belsa Plaza önüne getirdi. Belsa Plaza Ana Hizmet Binasının önünü ve Sabri Yalım Parkı’nı düzenleyerek kenti yılbaşı havasına sokan İzmit Belediyesi, kar küresi ile yılbaşı konseptini daha da eğlenceli hale getirdi. Konsepte uygun olarak hazırlanan kar küresi, belediyenin önüne yerleştirildi. Daha önceki senelerde de belediye önüne kurulan ve vatandaşlar tarafından ilgi gören kar küresi, bu yılbaşında da vatandaşların ilgisini çekiyor.