DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

İncirliova’da yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor

İNCİRLİOVA’DA BELEDİYE EKİPLERİ, VATANDAŞIN KOLAY, KONFORLU VE GÜVENLİ ŞEKİLDE ULAŞIM SAĞLAMASI İÇİN YOĞUN TEMPODA YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

İncirliova’da yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor
17.08.2021
A+
A-

İncirliova’da belediye ekipleri, vatandaşın kolay, konforlu ve güvenli şekilde ulaşım sağlaması için yoğun tempoda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, önemli ulaşım yatırımlarına imza atıyor. Vatandaşın kolay, konforlu ve güvenli şekilde ulaşım sağlaması için merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm mahallelerin öncelikle acil yol sorunlarını çözüme kavuşturan belediye ekipleri, yoğun tempoda çalışıyor. Son olarak Arzular Mahallesi’nin yol yapım çalışmasını tamamlayan ekipler, Eğrek Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Belediye ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Kaya, “Yol çalışmalarımız ilçemizin her noktasında hız kesmeden tam gaz devam ediyor” dedi.

Yol yapım çalışmalarında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden de destek aldıklarını dile getiren Başkan Kaya, “Ekiplerimiz en son Arzular Mahallemizdeki çalışmayı tamamlayarak Eğrek Mahallemize geçti. İlçe merkezimizdeki yol yapım ve tamirat çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz Hacıaliobası Mahallemizdeki parke taşı döşeme çalışması ve Akçeşme Mahallemizdeki sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Yol yapım çalışmalarımız İncirliova’mızın her noktasında hız kesmeden tam gaz devam ediyor. Yaptığımız tüm bu çalışmalar, ilçemize hayırlı olsun” diye konuşarak, hizmet ve destekleri için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ekibine teşekkür etti.