DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

İmece-Der kurucuları Başkan Günel ile görüştü

İMECE-DER’DEN BAŞKAN GÜNEL’E ZİYARET

İmece-Der kurucuları Başkan Günel ile görüştü
06.04.2021
A+
A-

Kuşadası İmece Dostluk ve Dayanışma Derneği (İmece-Der) kurucu üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Dernek Başkanı Gencay Hükümdar, Belediye Başkanı Ömer Günel’e Aydın’da gerçekleştirdikleri yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Aydın’da ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve maddi destekte bulunmak amacıyla 3 yıl önce faaliyete başlayan İmece-Der’in kurucu üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Gencay Hükümdar, Belediye Başkanı Ömer Günel’e derneğin kuruluş amacı, Aydın’da yürüttükleri yardım faaliyetleri ile hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti.

Bugüne kadar Aydın’ın ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 500 aileye ulaştıklarını belirten Dernek Başkanı Gencay Hükümdar, “Özellikle pandemi döneminde yardım ve destek faaliyetlerimizi artırdık. Derneğimize yapılan başvuruları büyük bir titizlikle inceledikten sonra belirlediğimiz ailelere kira, gıda, yakacak, ev eşyası ve kıyafet yardımında bulunuyoruz. Kuşadası Belediyesi de kentimizde sosyal belediyeciliğin çok güzel örneklerini veriyor. Bu nedenle Belediye Başkanımız Ömer Günel’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Korona virüs salgınından özellikle turizm sektöründe çalışan hemşehrilerimiz oldukça olumsuz etkilendi. Kuşadası Belediyesi olarak bugüne kadar hayırsever hemşehrilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ile çeşitli dayanışma kampanyalarına öncülük ettik. Zor süreçler ancak yardımlaşma ve dayanışma ile aşılabilir. Böylesine güzel bir şeye vesile olduğunuz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yetki ve olanaklarımız dahilinde her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

ETİKETLER: