DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Gebze Belediyesi Entech Sıfır Atık Fuarı’nda

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, STANDI ZİYARET EDEN MİSAFİRLERE PROJELERİ ANLATTI

Gebze Belediyesi Entech Sıfır Atık Fuarı’nda
02.09.2021
A+
A-

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Entech Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı’nda belediye standında misafirleri ağırladı.

Gebze Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Entech Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı’nda stant açtı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise stanttı ziyaret eden misafirlere, Gebze’de yaptıkları Kompost Tesisi, Gebze Belediyesi İri Hacimli Atıklar Kırma Ve Enerji Tesisi, Anonslu Ambalaj Atıkları Toplama Sistemi, Kapıdan Toplama, Muhtarlıklara Ve Siteler Mobil Atık Getirme Merkezi projelerini anlattı.

“Çöp gözüyle bakılan her konuda bir yatırım yaptık”

Fuarı gezen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Biz Gebze Belediyesi olarak sıfır atık konusunda iddialı belediyelerden birisiyiz. Bugüne kadar da yaptığımız projelerle, çalışmalarla sıfır atık ödülü aldık. Diğer taraftan da sıfır atık konusunda iri hacimli cisimlerin geriye kazandırılması, yerinde ayrıştırma, yerinde toplama gibi birkaç konuda özellikle başarılı bir profil çizdik. Diğer taraftan da sebze-meyvelerin atıklarından kompost gübre üretimini gerçekleştirdik. Bunu Türkiye’de yapan birkaç belediyeden birisiyiz. Biz bütün konularda yani çöp gözüyle bakılan her konuda bir yatırım yaptık. Özellikle de iri hacimli cisimlerin öğütülmesiyle onlardan enerji üretilmesi konusunda şu anda çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Öğütülme işlemini gerçekleştirdik ama diğer taraftan da önümüzdeki süreçte de enerji üretimini gerçekleştirmiş olacağız” dedi.