DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Gaziemir’de kamusal alanlar genişliyor: Tesisleri artık belediye işletecek

KAMUSAL ALANLARI GENİŞLETEREK, HALKIN KALİTELİ VE UCUZ HİZMET ALABİLECEĞİ TESİSLER AÇMA HEDEFİYLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN GAZİEMİR BELEDİYESİ, İLÇEYE YENİ BİR BELEDİYE TESİSİ DAHA KAZANDIRIYOR.

Gaziemir’de kamusal alanlar genişliyor: Tesisleri artık belediye işletecek
04.11.2021
A+
A-

Sevgi Yolu’ndaki Porta Gaziemir 2’nin yenileme çalışmalarını inceleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, tesisi yakın zamanda hizmete açacaklarını söyledi. Başkan Arda, Porta Gaziemir 3’ü de Sarnıç’ta yaşama geçireceklerinin müjdesini vererek, “Halkın yararını gözeterek hizmet verecek belediye işletmeleri açıyoruz” dedi.

Kamusal alanları genişleterek, halkın kaliteli ve ucuz hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, ilçeye yeni bir belediye tesisi daha kazandırıyor. Gaziemir’de yaya trafiğinin en yoğun olduğu alanların başında gelen Sevgi Yolu’ndaki tesis, yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla Gaziemir Belediyesi tarafından işletilecek.

Yenileme projesinin ardından Gaziemirlilerin hizmetine sunulacak tesisi ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, inşaat çalışmalarını inceledi.

“Halkın yararını gözeterek hizmet verecek belediye işletmeleri açıyoruz”

Kamusal alanları genişletme kararı doğrultusunda belediye mülklerini belediye olarak işletme kararı aldıklarını dile getiren Başkan Halil Arda, Sevgi Yolu’nda bulunan belediye tesisini yeniledikten sonra yurttaşların hizmetine sunacaklarını vurguladı.

“Halkın yararını gözeterek hizmet verecek belediye işletmeleri açıyoruz” diyen Başkan Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kamusal alanları genişleterek halkın kaliteli hizmet alabileceği ve sağlıklı gıdaya ulaşabileceği tesisler açma hedefiyle çıktığımız yolda, tesislerimizi belediye bünyemize katmanın gururunu yaşıyorum. Bu anlayışıyla yaşama geçirdiğimiz Porta Gaziemir, yurttaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Çok yoğun ilgi gören Porta Gaziemir, kısa sürede yurttaşlarımızın vazgeçilmez mekanlarından biri oldu. Porta Gaziemir 2’nin de yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Sevgi Yolu’nda bulunan belediye mülkünde tadilat çalışmalarımız tamamlandıktan sonra burayı belediye olarak biz işleteceğiz. Yurttaşlarımızın sosyalleşebilecekleri kamusal alanları çoğaltmak amacıyla yaşama geçirdiğimiz projelerimizle, aynı zamanda kadın istihdamına da katkı sağlıyoruz. Gaziemir Üretici Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine ortak kadınların ürettikleri ürünlerin, Porta Gaziemir 2’de de satışı yapılacak. Sarnıç’ta yapacağımız Porta Gaziemir 3 için de çalışmalara başladık. Gaziemir’imize hayırlı olsun.”