DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
26°C
Ankara
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Fuarda Buca standı büyük ilgi gördü

BUCA BELEDİYESİ, 90. İZMİR ENTERNASYONAL FUARINDA BİNLERCE İZMİRLİYİ AĞIRLADI. KENTİN EŞSİZ TARİHİ VE KÜLTÜREL DOKUSUNUN TANITILDIĞI STANTTA DÜZENLENEN ETKİNLİKLER, 7’DEN 70’E TÜM VATANDAŞLARA KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞATTI.

Fuarda Buca standı büyük ilgi gördü
13.09.2021
A+
A-

Buca Belediyesi, 90. İzmir Enternasyonal Fuarında binlerce İzmirliyi ağırladı. Kentin eşsiz tarihi ve kültürel dokusunun tanıtıldığı stantta düzenlenen etkinlikler, 7’den 70’e tüm vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

Bu yıl 90. kez ziyaretçilere kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarında Sanat Müzesi önündeki havuzlu alanda yer alan Buca Belediyesi standı, ziyaretçi akınına uğradı. Stanttaki 12D film aracı, macera dolu film gösterimleriyle çocukların gözdesi oldu. Dans gösterileri ve palyaçolu yüz boyama etkinlikleri de fuar boyunca minik ziyaretçilerine birbirinden keyifli dakikalar yaşattı. Halk oyunları gösterileriyle renklenen Buca Belediyesi standında, vatandaşlara Türk bayrağı hediye edildi.

Pandemi döneminde hayata geçirilen Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi başta olmak üzere Buca’nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı stantta, ikram edilen aşure ve tarım ürünleri de büyük ilgi gördü. Bir dönem Türkiye’nin en güzel üzümlerinin yetiştiği Buca’da bağcılık kültürünü canlandırmak için 13 dönümlük bağda üretim yapan belediyenin hasadını gerçekleştirdiği üzümleri misafirlerden tam not aldı. Belediyeye ait fidanlıkta yetiştirilen zeytin fidanları da katılımcılara armağan edilirken, ücretsiz dağıtılan zeytinyağı ve zeytin kolonyaları da beğeni topladı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da, stantta vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kılıç, ziyaretçilerine zeytin fidanı armağan etti.