DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
26°C

Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalar başlatıldı

“FETHİYE CADDESİ VE YAN YOLLARI YENİDEN DÜZENLENMESİ” PROJESİNDE ÇALIŞMALAR BUGÜN BAŞLADI.

Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalar başlatıldı
05.11.2021
A+
A-

“Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi” projesinde çalışmalar bugün başladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde Fethiye Caddesi’nin yeni görünümünü İzmitliler belirledi. Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması sonucu 3 proje halk oylamasına sunuldu. Birinci seçilen projede ilk kazma bugün vuruldu. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, koordinatörler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, birim müdürleri, proje ekibi ve Fethiye Caddesi esnafı katıldı.

“Bizim için tarihi bir gün”

Programda konuşan Hürriyet, “Bugün bizim açımızdan tarihi bir gün. Göreve geldiğimizden bu yana kentin her noktasına halkımızla birlikte karar vererek akılcı bir şekilde projeler üretmeye gayret ettik. Fethiye Caddesi 20 yıldır el sürülmemiş, köhneleşmiş, kente yakışmayan ve artık çok daha iyisini hak eden bir cadde. Proje üzerinde ciddi emek harcadık. “Ben yaptım oldu” mantığıyla değil, halkımızla beraber katılımcı bir süreç işletelim istedik. Nihayetinde de halkımız beğendiği projeyi oy çokluğuyla seçti. Bugün Allah’ın izniyle ilk kazmayı vuruyoruz. Bu mübarek cuma gününde başladığımız işimizi hayırlısıyla bitirmek nasip olsun. Ekibime, tüm çalışanlarımıza, firmamıza güveniyorum” dedi.