DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Eski Abdipaşa Belediye Başkanı Hasan Taşçı son yolculuğuna uğurlandı

BARTIN’IN ABDİPAŞA BELDESİNDE 2 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN HASAN TAŞÇI GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETTİ. TAŞÇI İÇİN BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ.

Eski Abdipaşa Belediye Başkanı Hasan Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
23.02.2021
A+
A-

Bartın’ın Abdipaşa beldesinde iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Hasan Taşçı, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Taşçı için belediye binası önünde tören düzenlendi.

Bartın’ın Abdipaşa beldesinde 1994-2004 yılları arasında iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Taşçı (60), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Taşçı için Abdipaşa Belediyesi binası önünde tören düzenlendi. Törene CHP Bartın eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, “Beldemiz için emek vermiş, uzun yıllar esnaf olarak çalışmış ve iki dönem belediye başkanlığı yapmış, halkımızın sevgi ve saygısını kazanmış Hasan Taşçı’yı son yolcuğuna uğurlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Belediyemizin kurulmasında göstermiş olduğu gayretli çalışma ve azmi her zaman takdir edilir. Bu acılı günümüzde ebediyete uğurlayacağımız Hasan Taşçı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise başsağlığı diliyorum” dedi.

Belediye binası önündeki törenin ardından Taşçı için Abdipaşa pazar meydanında öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Taşçı’nın cenazesi, namazın ardından toprağa defnedildi.