DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Engelsiz yaşam desteği ile sporcu oldular madalyaları topladılar

İSTANBUL’DA, GÜNGÖREN BELEDİYESİ’NİN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BİLEK GÜREŞİ İLE TANIŞIP TURNUVALARA KATILAN 3 SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDAN 4 MADALYA İLE DÖNDÜ.

Engelsiz yaşam desteği ile sporcu oldular madalyaları topladılar
02.08.2021
A+
A-

İstanbul’da, Güngören Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bilek güreşi ile tanışıp turnuvalara katılan 3 sporcu Türkiye Şampiyonası’ndan 4 madalya ile döndü.

2021 Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde yapıldı. Şampiyonaya 23 ilden 66 sporcu katıldı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı organizasyona katılan sporculardan 3’ü Güngören Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bilek güreşi ile tanıştıktan sonra spora başlayan Fatih Kumaş, Hilmi Akçay ve Salih Atik oldu. Güngören Belediyesi’nin her daim verdiği destekler ile yeniden sosyal hayata tutunan sporcular, katıldıkları turnuvadan 4 madalya ile birden döndü.

Güngören Belediyesi’nin katkılarıyla Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir araya gelen vatandaşlar. antrenör Mehmet Emin Kaska’nın desteği ile bilek güreşi sporuna gönül vererek başarılara imza atmaya başladı. Son Türkiye Şampiyonası’na katılan Fatih Kumaş, Hilmi Akçay ve Salih Atik kendi branşlarında elde ettikleri üçüncülük madalyaları ile geri döndü.

Turnuvada madalya kazanan sporcuları tebrik eden Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, “Bilek güreşine gönül vererek bu sporu yapan kardeşlerimize teşekkür ederim. Hem Engelsiz Yaşam Merkezimiz ile hem de belediye olarak her daim onların yanında olmaya devam edeceğiz. Engelsiz Yaşam Merkezimizde yapılan aktivitelere katılarak böyle başarıların elde edilmesi bizleri daha da mutlu ediyor. Sporcu kardeşlerimizin başarılarından dolayı tebrik ederim” dedi.