DOLAR
32,4583
EURO
34,7624
ALTIN
2.476,08
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Açık
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C

Efeler Belediyesi can dostları unutmuyor

EFELER BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMUYOR

Efeler Belediyesi can dostları unutmuyor
27.12.2021
A+
A-

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde sokak hayvanlarını unutmadı.

Efeler Belediyesi, düzenli olarak sürdürdüğü sokaktaki can dostlarını besleme çalışmalarına devam ediyor. Efeler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin farklı noktalarındaki sokak hayvanlarına mamalar ulaştırıldı. Soğuk havalarla birlikte yaşamları zorlaşan sokak hayvanlarına mama desteği sağlayan belediye çalışanları, can dostlarını gıdasız bırakmadığı gibi sevgisiz de bırakmadı.

Efeler halkına sokak hayvanlarını unutmamaları konusunda çağrıda bulunan Başkan Atay, “Doğa yalnızca insanlara değil, tüm canlılara ait. Düzenli ve en iyi şekilde can dostlarımızı beslemeye devam edeceğiz. Soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslemek için çalışmalarımızı artırıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstererek, evlerinin önlerine bir kap mama ve su koymasını diliyoruz.” dedi.