DOLAR
32,5998
EURO
34,8050
ALTIN
2.488,52
BIST
9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
19°C
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Efeler Belediyesi bahçe yollarını düzeltiyor

EFELER BELEDİYESİ GÖREV VE SORUMLULUK ALANINDAKİ TÜM MAHALLELERDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ YOL YENİLEME VE YENİ YOL AÇMA İŞLERİNİ BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE SÜRDÜRÜYOR.

Efeler Belediyesi bahçe yollarını düzeltiyor
20.12.2021
A+
A-

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla görev alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçimini tarımla sürdüren vatandaşların bahçelerine ulaşmak için kullandıkları yolları düzenlemeye devam ediyor.

Efeler Belediyesi görev ve sorumluluk alanındaki tüm mahallelerde gerçekleştirdiği yol yenileme ve yeni yol açma işlerini büyük bir özveriyle sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Gölhisar Mahallesi’nde çalışma gerçekleştiren ekipler, yağışlarla birlikte hasar gören toprak yolları greyder ile düzeltti. Mahallelerdeki bahçe yollarında yoğun mesai harcayan Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, sırasıyla diğer mahallelerde de yol düzenleme çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve Efeler Belediyesi çalışanlarına hızlı ve etkili müdahaleleri için teşekkür eden mahalle sakinleri, “Yağış sonrası, bahçelerimize ulaşmak için kullandığımız yollar çöküp bozuldu. Bizim durumu söylememize gerek kalmadan belediye çalışanları hemen el attılar, yolları düzelttiler. Emek harcayan herkesten ve başkanımızdan Allah razı olsun” diyerek çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.