DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Edremit’te PTT Mobil Aracı hizmet vermeye başladı

VAN’IN EDREMİT İLÇESİNDE, VATANDAŞLARIN TÜM PTT İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEKLERİ ‘PTT MOBİL ARACI’ HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Edremit’te PTT Mobil Aracı hizmet vermeye başladı
13.10.2021
A+
A-

Van’ın Edremit ilçesinde, vatandaşların tüm PTT işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ‘PTT Mobil Aracı’ hizmet vermeye başladı.

Edremit Belediyesi, belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların çeşitli taleplerinin giderilmesi noktasında da kurumlar arası köprü oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Edremit merkezde bulunan PTT şubesinin birçok mahalleye uzak oluşundan dolayı harekete geçen Edremit Belediyesi, özellikle Esentepe, Erdemkent ve Erenkent mahallelerinde hizmet verecek olan bir şubenin kurulması yönünde olan talepleri çözüme kavuşturdu. Talepler doğrultusunda PTT Baş Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yaşanan talebin çözülmesi noktasında fikir alışverişinde bulundu. Kısa sürede TOKİ’lere hizmet verecek bir noktaya mobil aracı servis edilirken, vatandaşların tüm işlemlerinin yapmalarına olanak sunuldu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Edremit TOKİ’ler bölgesi başta olmak üzere ilçede bulunan tüm vatandaşlara hizmet verecek olan mobil aracın vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Say, “Mobil aracımız, TOKİ’ler kavşağımızda bulunan Fen İşleri Müdürlüğümüz garajında konuşlandırılmıştır. Burada her gün mesai saatleri içerisinde hizmet verecektir. Vatandaşlarımız, Mobil PTT ile havale, çek işlemleri, posta, kargo, kredi kartı tahsilatı, anlaşmalı kurumlara ait elektrik ve su tahsilatları gibi merkez ve şubelerde gerçekleştirilen tüm işlemlerin yapılabilecekler. Vatandaşlarımızın talebinin anında karşılanarak çözüme kavuşturulmasında gerekli hassasiyeti gösteren Van PTT Baş Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.