DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Dilovası Belediyesi meclisinde tapu müjdesi

DİLOVASI BELEDİYESİ ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI DİLOVASI BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE MECLİS ÜYELERİNİN TAM KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ.

Dilovası Belediyesi meclisinde tapu müjdesi
02.02.2022
A+
A-

Dilovası Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde meclis üyelerinin tam katılımı ile gerçekleşti. Başkan Hamza Şayir, 112 vatandaşın yaşadığı tapu sıkıntısıyla ilgili olumlu gelişmeler olduğunun müjdesini verdi.

Dilovası Belediyesi’nin şubat ayı olağan meclis toplantısı, Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantı, meclis üyelerinin tam katılımıyla yapıldı. Başkan Hamza Şayir sözlerine, “Geçtiğimiz haftalarda bölgemizde olduğu gibi ilçemizde de yağan kar nedeniyle yoğun bir mesai yaşadık. Arkadaşlarımız, ilçemizdeki tüm ulaşımın açık kalabilmesi için 24 saat çalıştılar. Allah’a şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık. Özellikle, bu kar yağışında dışarıda yoğun ve özverili bir şekilde çalışan tüm mesai arkadaşlarıma ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde devam etti.

“İnşallah, 112 vatandaşımızın sorununu en kısa sürede çözeceğiz”

Ankara’da görüşmeler yaptıklarını söyleyen Başkan Şayir, “Diliskelesi mahallemizde yaklaşık 40 bin metrekarelik alan üzerinde 112 vatandaşımızın yaşadığı tapu sorununun çözümü için geçtiğimiz hafta Ankara’da birtakım görüşmeler yaptık. Bu alanların hazineden belediyeye, ardından da vatandaşımıza tahsisi noktasında çalışmamız başladı. İnşallah, 112 vatandaşımızın sorununu en kısa sürede çözeceğiz. Hastane bağlantı yolumuzla ilgili çalışmamız başladı. Yıllardır bir hayal olan hastane bağlantı yolumuz inşallah 2023 yılında tamamlanmış olacak ve ilçemizdeki büyük ulaşım sorunu çözülecek” ifadelerini kullandı.

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe minibüs sözü aldık”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşüldüğünü ifade eden Şayir, “Dilovası Devlet Hastanemizin değişen statüsü ile 50 yataklı hastaneye dönüşmesi için de çalışmalar başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe minibüs sözü aldık. İnşallah yakın zamanda minibüsümüzü ilçemize getirmiş olacağız. Geçtiğimiz ay çalışma arkadaşlarımızın yüzünü güldürmeye çalıştık. Yaptığımız sözleşme ile elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışarak mesai arkadaşlarımızın zam oranını belirledik. Gönül isterdi ki, daha yüksek oranda zam verebilseydik. Onların daha iyi oranlara layık olduğunu düşünüyorum, ancak şu anki koşullar içerisinde olabilecek en iyi zam oranı ile sözleşmemizi mutlu bir şekilde noktaladık” diyerek sözlerini sonlandırdı.