DOLAR
32,5998
EURO
34,8050
ALTIN
2.488,52
BIST
9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
19°C
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Büyükşehir’de ‘Pınarbaşı Zirvesi’

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, PINARBAŞI KAYMAKAMI İBRAHİM GÖKMEN VE PINARBAŞI BELEDİYE BAŞKANI MENDUH UZUNLUOĞLU İLE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ.

Büyükşehir’de ‘Pınarbaşı Zirvesi’
08.10.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ile beraberindeki heyeti kabul etti. Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı heyeti ile ilçeye değer katan projeleri değerlendirdi.

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç’ı, Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Türkay Kara, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Pınarbaşı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik içerisinde Pınarbaşı projelerine destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman 16 ilçenin yanında olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, ilçede yapılan çalışmalar ve ilerleyen süreçte gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarede bulunduklarını ifade etti. Pınarbaşı Belediye Başkanı Uzunluoğlu ise Başkan Büyükkılıç’a tüm ilçelere olduğu gibi Pınarbaşı ilçesine gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür etti.