DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Büyükşehir ile hayırsever arasında bir işbirliği daha

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ İLE HAYIRSEVER ŞEVKİ ALBAYRAK ARASINDA ŞEVKİ EREN ALBAYRAK CAMİİ VE ŞEVKİ-NURVER ALBAYRAK KURAN KURSU VE LOJMAN YAPIMI İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Büyükşehir ile hayırsever arasında bir işbirliği daha
10.11.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile hayırsever Şevki Albayrak arasında Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ile Lojman yapımı için işbirliği protokolü imzalandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Melikgazi ilçesi Konaklar Mahallesi’ne Şevki Eren Albayrak Camii ile aynı parsel üzerinde yapılacak Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ve Lojman yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

İşbirliği protokolü başkanlık makamında gerçekleşirken, Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin hayırseverler şehri olduğunu belirterek, “Yerel yönetimler olarak gücümüzü bu millet ve bu memleket için birleştiriyoruz. Bizler Kayseri’mizi seviyor, Kayseri’mizi daha iyi noktalara taşıma konusunda da gayret gösteriyoruz. Gerek belediyelerimizin gerekse hayırseverlerimizin anlamlı destekleri sürüyor” dedi.

Hayırseverler şehri Kayseri’yi çok sevdiklerini ifade eden Büyükkılıç, “Kentte hemen her okulun, her caminin, her sağlık merkezi ile her bilim ve ilim yuvasının bir hayırseveri var. Kayseri’mizin çalışkan ve cömert insanı önce kazancını sağlıyor, sonra da bu kazancını hayra harcıyor. Kıymetli hayırseverimiz Şevki Albayrak da bu değerli hayırseverlerimizden birisidir. Kendisine bu anlamlı hayrı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca hayırsever şehre hizmetkâr bir belediye olarak, Büyükşehir olarak biz de varız. Hayırsever dostlarımızla her gün yeni bir işe imza atmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

5 milyon TL muhammen bedel ile yapılacak proje, 18 ay içerisinde tamamlandıktan sonra kullanım için Kayseri Müftülüğü’ne teslim edilecek.

İnşaat alanı 545 metrekare olacak caminin, 550 kişi kapasiteli olup, proje içerisinde Kuran kursu, imam evi ve lavabo da yer alacak.