DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Buca’nın fen işlerinde Z raporu

İLÇENİN SOKAKLARINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜREN BUCA BELEDİYESİ, 2021 YILINDA 85 BİN METREKARE KİLİT PARKE ÇALIŞMASI, 16 BİN 51 METREKARE ASFALT ONARIM VE YENİLEME İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Buca’nın fen işlerinde Z raporu
23.12.2021
A+
A-

İlçenin sokaklarını iyileştirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Buca Belediyesi, 2021 yılında 85 bin metrekare kilit parke çalışması, 16 bin 51 metrekare asfalt onarım ve yenileme işlemi gerçekleştirdi. Öncelikli olarak vatandaşlardan gelen talepleri yerine getiren ekipler, merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmadan ihtiyaç duyulan tüm sokakların çehresini değiştirdi.

Vatandaşların daha modern ve düzenli bir çevrede yaşayabilmeleri için projeler üreten Buca Belediyesi, sokaklardaki dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Muhtarlıklar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda fen işleri çalışmalarının rotasını çizen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın talimatıyla kentin ihtiyaç duyulan tüm sokaklarında onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Yürütülen çalışmalar çerçevesinde belediye ekipleri, 2021 yılı içinde sokak, park ve kaldırımlara 85 bin 293 metrekarelik kilit parke taşı döşedi.

Buca sokaklarında asfaltlama çalışmaları kapsamında ise toplam 16 bin 51 metrekarelik asfalt onarım ve yenileme çalışması yapıldı. Kilit parke ve asfalt çalışmalarının yanı sıra 15 bin 854 adet bordür taşla kaldırım yapımı gerçekleşti; 6 bin 240 metrekare granüllü parke, 3 bin metrekare de granit taş döşendi. Ekipler ayrıca yıl içinde toplam 5 bin 631 metreküp molozu bertaraf için vatandaşlardan teslim aldı.