DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Buca sokaklarında kış mesaisi

BUCA BELEDİYESİ EKİPLERİ, İHTİYAÇ DUYULAN SOKAKLARDA KİLİT PARKE, YOL DÖŞEME, ASFALT YAMA GİBİ ÇALIŞMALARIN YANI SIRA BUZLANMA OLAN BÖLGELERDE DE TUZLAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Buca sokaklarında kış mesaisi
28.01.2022
A+
A-

Buca Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan sokaklarda kilit parke, yol döşeme, asfalt yama gibi çalışmaların yanı sıra buzlanma olan bölgelerde de tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kentin sokaklarının fiziki yapısını değiştirecek konularda köklü değişiklikler yapan Buca Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor. Gerçekleştirilen projeler kapsamında, belediye emekçileri soğuk havaya aldırış etmeden saha çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler sokaklardaki ihtiyaca göre; kilit parke, yol döşeme, asfalt yama gibi çalışmaların yanı sıra, kentin yüksek bölgeleri ve köylerinde trafik güvenliğini sağlamak için her gün sabah ve akşam saatlerinde yollardaki buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da gerçekleştiriliyor.