DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Belediye otobüsünde maskesiz kadın terörü

BURSA’DA BELEDİYE OTOBÜSÜNE MASKESİZ BİNEN KADIN, MASKE TAKMASI İSTENİNCE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI. OTOBÜSÜ HAREKET ETTİRMEYEN ŞOFÖRE SİNİRLENEN MASKESİZ KADIN TELEFONUNA SARILIP BİRDE HAKLIYMIŞ GİBİ ŞİKAYET ETTİ.

Belediye otobüsünde maskesiz kadın terörü
13.01.2022
A+
A-

Bursa’da belediye otobüsüne maskesiz binen kadın, maske takması istenince ortalığı ayağa kaldırdı. Otobüsü hareket ettirmeyen şoföre sinirlenen maskesiz kadın telefonuna sarılıp bir de “haklıymış” gibi şoförü şikayet etti.

İlginç olay Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj ile Alaşar Mahallesi hattındaki 17 numaralı belediye otobüsünde yaşandı.

Sabah erken saatlerde otobüse maskesiz binen bir kadın; otobüs şoförü tarafından maskesini takması hususunda uyarıldı. Maske takmak istemeyen kadın; şoförün uyarılarına rağmen yolcuların sağlığını tehlikeye atıp otobüse binip yerine oturdu. Duruma önce şaşıran otobüsteki maskeli diğer yolcular da kadından maske takmasını isteyince tartışma yaşandı. Kadın tüm yolculara ve otobüs sürücüsüne rağmen maske takmamakta direnince şoför kadından aşağıya inmesini; aksi taktirde otobüsü hareket ettirmeyip polis çağıracağını belirtti. Buna rağmen maske takmayacağını avazı çıktığı kadar bağırıp dile getiren kadın sanki “haklıymış” gibi cep telefonuna sarılıp BURULAŞ’ı aradı. Maskesiz kadın; “Şoförünüz maske takmadığım için otobüsü hareket ettirmiyor. Öğrencileri okullarına ve onlarca kişiyi gidecekleri yerlere geç bırakıyor. Buna hakkı yok, otobüsü hareket ettirmek zorunda. Maske takmak zorunda değilim” diyerek telefonu kapattı.

Kadının hem suçlu hem güçlü tavrına daha da şaşıran yolcular ne yapacaklarını şaşırdı. O anlar otobüsteki bir yolcu tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Kadının otobüsten inip inmediği merak konusu oldu.