DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
19°C
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Bayraklı Belediyesi fuarda yerini aldı

90. İZMİR ENTERNASYONAL FUARINDAKİ TANITIM STANDINDA; ÇOCUK OYUN ALANI DA BULUNAN BAYRAKLI BELEDİYESİ, SPORDAN SANATA BÜNYESİNDE YÜRÜTTÜĞÜ ÇEŞİTLİ KURS VE ATÖLYE ÇALIŞMALARINI BAYRAKLILI ÇOCUK VE GENÇLERİN KATILIMIYLA SERGİLEMEYE BAŞLADI.

Bayraklı Belediyesi fuarda yerini aldı
04.09.2021
A+
A-

Bu yıl 90. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Kültürpark’ta kapılarını açtı. Bayraklı Belediyesi’nin ise “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı” temasıyla yer aldığı fuar, birbirinden renkli görüntülerle İzmirlilerle buluştu.

90. İzmir Enternasyonal Fuarındaki tanıtım standında; çocuk oyun alanı da bulunan Bayraklı Belediyesi, spordan sanata bünyesinde yürüttüğü çeşitli kurs ve atölye çalışmalarını Bayraklılı çocuk ve gençlerin katılımıyla sergilemeye başladı.

Birçok belediyenin yer aldığı alan içerisinde, Bayraklı Belediyesi standı enerjisi ve coşkusuyla ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Gün boyu; Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin tanıtım faaliyetleri, çocuklara yönelik atölyeler, Bayraklılı minikler ve gençlerin spor aktiviteleri ile Bayraklılı kadınların zumba gösterisiyle renkli görüntülere sahne olan Bayraklı Belediyesi standı, fuarın ilk gününde ilgi odağı oldu.

Bir kültür mirası olan İzmir Enternasyonal Fuarına katılımlarının önemli olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bu yıl fuara katılımımızın temasını ‘Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı’ olarak belirlemiştik. Çünkü ilçemizin çocukları, gençleri ve kadınları her zaman önceliğimiz. Bayraklı Belediyesi olarak bunu her platformda ifade etmeye, hayata geçirmeye çalışıyoruz. Uluslararası bir platform olarak da İzmir Enternasyonal Fuarında onların kendilerini ifade etmeleri, bu alanlarda yaptığımız çalışmalarımızın tüm ziyaretçilerle buluşması çok önemli. 10 gün boyunca standımızda etkinliklerimiz, atölye çalışmalarımız, söyleşilerimiz devam edecek. Bayraklı’nın enerjisi, belediyemizin dinamizmi fuarda kendini hissettirecek” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Fuar süresi boyunca ilgi uyandıracak etkinlik ve tanıtım faaliyetleriyle fuarda yerini alan Bayraklı Belediyesi standı, tüm ziyaretçilerini ağırlamayı bekliyor.