DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Sülük, vatandaşın ayağına giderek sorunlara çözüm arıyor

İSKİLİP BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK, VATANDAŞIN AYAĞINA SORUNLARA ÇÖZÜM ARIYOR.

Başkan Sülük, vatandaşın ayağına giderek sorunlara çözüm arıyor
20.12.2021
A+
A-

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “Halk Günü” uygulamasını sürdürerek, vatandaşların sorunlarına çözüm arıyor.

Başlattığı “Halk Günü” uygulamasına mesai mefhumu gözetmeksizin devam eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, daha hızlı ve etkin belediye hizmeti için sorunları yerinde görerek ve talepleri dinleyip not alıyor.

Düzenli olarak yapılan uygulama sayesinde insanların yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getiren Sülük, “Öncelikli hedefimiz insanlık, ilk amacımız da kronikleşen sorunları ortadan kaldırmak. Bunun için ait olduğumuz yer olan halkımızın yanında sıkıntılarını dinledik, çözümü için gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacağız. Dört duvar arasına sıkışan bir anlayışı asla kabul etmeyerek; gönül belediyeciliğinin farkını ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşın ayagına giderek sorun dinleyen Başkan Sülük’ün davranışı da ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılarken, ilgi ve alakasından dolayı Başkan Sülük’e teşekkür ettiler.