DOLAR
32,5561
EURO
34,8485
ALTIN
2.427,01
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
24°C

Başkan Soyer ve İzmir’deki belediye başkanları Mersin’deki mitinge katıldı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, SEÇİM ÇAĞRISI KAPSAMINDA “MİLLETİN SESİ” MİTİNGİNİN İLKİNİ MERSİN’DE DÜZENLEDİ. MİTİNGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’İN ÇAĞRISI ÜZERİNE İZMİR’DEKİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI DA KATILDI.

Başkan Soyer ve İzmir’deki belediye başkanları Mersin’deki mitinge katıldı
04.12.2021
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’deki belediye başkanları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de düzenlediği mitinge katıldı. Miting sonrası bir değerlendirme yapan Soyer, “Ülkenin içinden geçtiği bu karanlık günleri birlik ve beraberlik ile aşmak zorundayız. Mersin’den yayılan bu duygu eminim tüm ülkeyi saracak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çağrısı kapsamında “Milletin Sesi” mitinginin ilkini Mersin’de düzenledi. Mitinge İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı üzerine İzmir’deki ilçe belediye başkanları da katıldı. “Umut Mersin’den yükseldi” diyerek bir değerlendirme yapan Başkan Soyer, şunları söyledi:

“Yakın tarihte örneğini yaşamadığımız bir ekonomik krizin ortasında umut Mersin’den yükseldi bugün. Bizler de böylesi önemli bir günde İzmir’in Genel Başkanımızın yanında olduğunu gösterdik. İlçe belediye başkanı yoldaşlarımla birlikte Milletin Sesi’ne ortak olmak çok anlamlı ve önemliydi; çünkü ülkemizin içinden geçtiği bu karanlık günleri birlik ve beraberlikle aşmak zorundayız. Ayrışmanın, kutuplaşmanın değil; değişimin, umudun rüzgarı Akdeniz’e her zaman çok yakışmıştır. Mersin’den yayılan bu duygu eminim tüm ülkeyi saracak. Milletin umutlu sesi gelecek güzel günleri şekillendirecek.”