DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
15°C
Ankara
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
23°C

Başkan Söğüt, emekli personelle buluştu

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİYE AYRILAN PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ VE PLAKET TAKDİM ETTİ.

Başkan Söğüt, emekli personelle buluştu
24.11.2021
A+
A-

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi’nden emekliye ayrılan personelle bir araya geldi.

Programa; Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz, birim müdürleri ile emekliye ayrılan 34 personel katıldı. Plaket takdim töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Belediyemizde yıllardır canla başla görev yapan ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için büyük emek veren siz çalışma arkadaşlarıma katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte, bu kent için, belediyemiz için çalışmak büyük bir mutluluk. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her daim Körfez Belediyesi’nin bir parçası olacaksınız. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

Şener Söğüt konuşmasının ardından, emekliye ayrılan personele plaket ve hediye takdiminde bulundu. Toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.