DOLAR
32,5214
EURO
34,7856
ALTIN
2.420,98
BIST
9.711,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
°C
Ankara
°C
°C
°C
°C
°C

Başkan Şeker: “24 saat nöbette ve görevdeyiz”

MUT BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN ŞEKER, İLÇE GENELİNDE 3 GÜNDÜR DEVAM YAĞIŞLAR DOLAYLISIYLA, BELEDİYE BİRİMLERİNİN 24 SAAT NÖBETTE VE GÖREVDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Başkan Şeker: “24 saat nöbette ve görevdeyiz”
16.12.2021
A+
A-

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, ilçe genelinde 3 gündür devam yağışlar dolaylısıyla, belediye birimlerinin 24 saat nöbette ve görevde olduğunu söyledi.

Başkan Şeker yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde başlayarak mahalle ve sokaklarda herhangi bir can ve mal kaybına karşı devriye ve denetim yaptıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın herhangi mağduriyet yaşamaması için tehlike arz eden bir durum olduğu takdirde 05417742710 numaralı telefondan birimlerimize ulaşabilirler. Her zaman olduğu gibi en ağır hava koşullarında da 24 saat vatandaşımızın emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

Aşırı yağıştan etkilenen vatandaşların evlerini ziyaret eden Başkan Şeker, “Durumlarını yerinde gördüğümüz ve afetten etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Mut Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla seferber olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Ekiplerimiz sahadadır. Vatandaşımızın emrindedir. Mut insanının derdi bizim derdimizdir” diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü ile gece boyunca iletişim halinde hizmet verildiğine dikkat çeken Şeker, “Gecesini gündüzüne katarak can ve mal güvenliğimiz için her daim hizmet veren emniyet teşkilatımızı kutluyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadesini kulandı.