DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Oğuz’dan sahur sürprizi

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ, SAHUR VAKİTLERİNDE İLÇEDEKİ İŞ YERLERİ AÇIK OLAN ESNAFLARA SÜRPRİZ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR. OĞUZ, HAL HATIR SORDUĞU ESNAFLARA, HAYIRLI İŞLER DİLİYOR.

Başkan Oğuz’dan sahur sürprizi
19.04.2021
A+
A-

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sahurda iş yerleri açık olan esnaflara sürpriz ziyarette bulunuyor.

Başkan Oğuz, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sahur vakitlerinde iş yerleri açık olan esnaflara sürpriz yaparak, ekmek teknelerine konuk oluyor. Ziyaret ettiği iş yerlerinde aileden biri gibi karşılanan Oğuz, yakından ilgilendiği vatandaşlarla hasbihâl

edip, hal hatır soruyor. Oğuz, ziyaretleri sırasında esnaflara belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını anımsatarak, hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulunuyor. Oğuz’un yaptığı sürpriz ziyaretlerden memnun olduğunu dile getiren esnaflar, bu anlamlı davranışı için kendisine teşekkür ediyor.

“Büyük bir aileyiz”

Başkan Oğuz, göreve geldiği günden bu yana 7’den 70’e tüm kesimlerle iç içe olduğunu belirterek, “Kahramankazan’ımızda 57 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Ailemizin tüm fertleriyle biriz, beraberiz ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Onların arasından çıkmış bir kardeşleri olarak acı ve mutlu tüm anlarında yanlarında oluyorum. Mübarek Ramazan-ı Şerif’te gönül kapılarını bizlere açan kardeşlerimizle birlikte olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Ziyaretlerimizi Ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz” dedi.