DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Başkan Köse muhtarlarla bir araya geldi

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE, SALGIN NEDENİYLE ARA VERDİĞİ MAHALLE MUHTARLARI TOPLANTILARINA UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR BAŞLADI.

Başkan Köse muhtarlarla bir araya geldi
31.03.2021
A+
A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, salgın nedeniyle ara verdiği mahalle muhtarları toplantılarına uzun bir aradan sonra tekrar başladı.

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan yardımcıları Halil Bakkal ve Metin Yıldırım, CHP Karabük İl Genel Meclis Üyesi Nuri Kırımlı, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Köse, mahalledeki sorunları öğrenmek ve muhtarların önerilerini dinlemek için mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gerçekleştirilen toplantıda mahalleye yapılması planlanan işlerin ve mahallelerdeki eksikliklerin istişare edildiğini ifade eden Köse, “Halkımızın temsilcileri olan muhtarlarımızın görüşleri ve talepleri biziler için çok önemli. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinlemek ve daha sağlıklı hizmet verebilmek için bu toplantıları çok verimli buluyorum” dedi.