DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
28°C
Ankara
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Başkan Karataş: “Vatandaşımızın mağduriyeti bitene kadar çalışacağız”

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ VE DİJİTAL MECRALAR KOMİSYONU BAŞKANI DOÇ. DR. HÜSEYİN YAYMAN, HATAY’IN HASSA İÇİN SEFERBER OLDUĞUNU KAYDETTİ.

Başkan Karataş: “Vatandaşımızın mağduriyeti bitene kadar çalışacağız”
24.01.2022
A+
A-

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçenin kar yağışından olumsuz etkilendiğini belirterek, “Vatandaşımızın mağduriyeti bitene kadar gerekirse dinlenmeden çalışacağız” dedi.

Hatay’ın Hassa ilçesinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. AK Parti Hatay Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hassa’da vatandaşın zararının karşılanacağını belirterek, “Hassa’ya elektrik verilmesi çok önemli. Zira içme suyu kuyulardan su çekilerek veriliyor Hassa’da. Elektrik kesik olunca su verilemediği için ilçedeki HATSU birimine 6 adet jeneratör verildi, su sağlanması için. Ben de Enerji Bakanımızı arayarak, ilçeye kesintisiz elektrik verilmesi konusunda destek istedim. Kar yağışının afete dönüşmesi, ilçede tarımı da, hayvancılığı da sekteye uğrattı. Zeytin ağaçları kırıldı, ağıllar, ahırlar yıkıldı, evler zarar gördü. Tam da bu noktada devlet, millet için vardır diyerek Valimiz Rahmi Doğan ile birlikte vatandaşı yalnız bırakmadık” dedi.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ise, “İlçemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Burada hepimiz seferber olmuş durumdayız. Ancak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız burada yok. Bize zor dönemimizde yardımcı olan başta sayın Valimiz Rahmi Doğan ve Milletvekilimiz Hüseyin Yayman olmak üzere Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz’a, AFAD, HATSU, Enerjisa personellerine, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya, İlçe Başkanımız Cafer Sarı’ya ve tüm belediye personellerimize teşekkür ediyor, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha iletiyorum. Biz tüm gücümüzle vatandaşın yanındayız. Vatandaşımızın mağduriyeti bitene kadar gerekirse dinlenmeden çalışacağız” dedi.