DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Başkan Kaplan pazar ziyaretlerini sürdürüyor

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM KAPLAN, İLÇEDE HAFTANIN İLK GÜNÜ KURULAN İLÇE PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAFLARI KORONA VİRÜSE KARŞI UYARDI.

Başkan Kaplan pazar ziyaretlerini sürdürüyor
15.02.2021
A+
A-

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçede haftanın ilk günü kurulan ilçe pazarını ziyaret ederek esnafları Korona virüse karşı uyardı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, her hafta Pazartesi günleri geleneksel hale getirdiği ilçe pazarını ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Kaplan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Sabahın erken saatlerinde pazar ziyareti gerçekleştiren Başkan Kaplan, “Vakit buldukça vatandaşlarımızla iç içe olmak için çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Her hafta olduğu gibi bu hafta da mesaimize pazarımızı ziyaret edip, esnaflarımızın ve halkımızın taleplerini dinleyerek sohbet ederek başladık. Gönül belediyeciliği sloganı ile çıktığımız yolda her zaman gönlümüzde vatandaşlarımı var, vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir bir ilçede yaşaması var” ifadelerini kullanarak belediyenin kapısının her zaman tüm vatandaşlara açık olduğunu ifade etti.

Öte yandan Başkan Kaplan tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 25 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüse karşı pazar esnafını ve vatandaşları uyarmayı da ihmal etmedi.