DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Güngör: “Engelli kardeşlerimiz önceliğimiz”

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN GÜNGÖR, TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ İLE TERAS TESİSLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI.

Başkan Güngör: “Engelli kardeşlerimiz önceliğimiz”
20.09.2021
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Teras Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programına katıldı.

Başkan Güngör, burada yaptığı açıklamada, “Hayatımızın her aşaması aynı şekilde devam etmiyor. Engelli kardeşlerimiz önceliğimiz. Bu kardeşlerimizin ihtiyaçları olan alt yapıyı hazırlamak, destek sunmak, onlara mekan oluşturmak, şehrimizin ulaşımdan tutun diğer alt yapısını görme engelli kardeşlerimize uygun hale getirmek bizim görevimiz. Bu manada da belediyemiz gerçekten çok büyük gayretle çalışıyor. Bugün de onların taleplerini dinlemek, ihtiyaçları belirlemek ve hasbihal etmek üzere bir araya geldik. Arkadaşlarımız da bu talepleri peyderpey halletmiş olacak” dedi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ise yaptığı açıklamada, “Hayrettin Başkanımız geldi geleli ilimize 60 adet sinyalizasyon sesli yanıt sistemi kazandırıldı. Otobüsteki sesli yanıt sistemleri çalışmaya devam ediyor. Başkanımıza görme engelliler için vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.