DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Başkan Gümrükçü ATM sorununa duyarsız kalmadı

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ, İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN KAMU VE ÖZEL BANKALARIN ŞUBE MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK SON DÖNEMDE YAŞANAN EKONOMİK GELİŞMELER VE YURTTAŞLARIN TALEPLERİYLE İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

Başkan Gümrükçü ATM sorununa duyarsız kalmadı
03.02.2022
A+
A-

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçe sınırları içerisinde bulunan kamu ve özel bankaların şube müdürleri ile bir araya gelerek son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler ve yurttaşların talepleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, bankacılık alanında yaşanan gelişmeler ile birlikte kentin genel ekonomi değerlendirmesi yapıldı. Şube müdürlerinin konuşmaları sırasında sık sık notlar alan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, vatandaşlardan belediyeye gelen en yoğun talepler arasında bulunan bazı mahallelerdeki ATM yetersizliği konusunu müdürler ile paylaştı ve belediye olarak Çiğlililerin bu konudaki mağduriyetinin giderilmesi noktasında her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Çiğli’nin kentleşme anlamındaki gelişimine paralel olarak ekonomisinin de büyüdüğünü belirten Başkan Gümrükçü, “Çiğlimiz, İzmir’in en hızlı gelişen ilçelerinin başında geliyor. Bu durum ekonomisinin de büyümesini sağlıyor. Ekonomimizin paydaşlarından olan bankaların şube müdürleriyle görüştük. Taleplerini ve son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler hakkındaki görüşlerini dinledik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kendilerine ilettik. Özellikle Sasalı, Harmandalı, Güzeltepe, Yakakent ve Şirintepe mahallelerindeki ATM talebinin değerlendirmeye alınmasını gündeme getirdik. Çiğli Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın bankalardaki işlemlerini çok daha rahat halledebilmesi adına her konuda iş birliğine ve dayanışmaya hazırız” dedi.