DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Başkan Gültak’tan sokak hayvanları için destek çağrısı

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN MUSTAFA GÜLTAK, BELEDİYE OLARAK KATKI SUNDUKLARI VE HAYVANSEVERLERİN 1-3 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA MERSİN MİLLET BAHÇESİ SAHİL ETABINDA SOKAK HAYVANLARI YARARINA GERÇEKLEŞTİRECEKLERİ KERMESE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNARAK, “CAN DOSTLARIMIZIN İÇİN TÜM FEDAKARLIKLARI YAPMAYA HAZIRIZ. ONLARA KARŞI DUYARLILIK GÖSTEREN HER KESİMİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ. BU KERMESE TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ” DEDİ.

Başkan Gültak’tan sokak hayvanları için destek çağrısı
30.06.2021
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkan Mustafa Gültak, belediye olarak katkı sundukları ve hayvanseverlerin 1-3 Temmuz tarihleri arasında Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabında sokak hayvanları yararına gerçekleştirecekleri panayıra destek çağrısında bulunarak, “Can dostlarımızın için tüm fedakarlıkları yapmaya hazırız. Onlara karşı duyarlılık gösteren her kesimin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu panayıra tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Gültak, sokak hayvanları yararına 1-3 Temmuz’da hayvanseverler tarafından düzenlenen panayıra destek verdiklerini söyleyerek, “Göreve geldiğimizden bu yana can dostlarımız için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için canhıraş çalışıyoruz. Pandemi önlemleri nedeniyle zor günler yaşayan sokak hayvanları için mama, yem ve su desteğimizi sürdürüyoruz. Şüphesiz ki, bu pandemi sürecinin ardından da onlara olan desteğimiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Can dostlarımız için hizmetlerimiz sürecek”

Akdeniz Belediyesi olarak sokakta yaşayan tüm canlara karşı göstermiş oldukları duyarlılık ile örnek olmaya devam edeceklerini dile getiren Gültak, “Sokakta yaşayan canların barınabilmesi için ayrıca kulübe yuvalar da yapıyoruz. Teknik birimler sahası marangozluk atölyesi ekipleri, son aylarda yüzlerce kulübe imal etti. Adanalıoğlu sahilini mesken tutan onlarca köpek için, toplam 100 metrekarelik bir alanda ve 5 padokun bulunduğu, yaklaşık 20 köpeğin barınıp beslenebileceği korunaklı ve sağlam bir mekan da yapmıştık. Bu hizmetlerimiz de sürecek” diye konuştu.

“Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez”

“Bizler, ’hayvanları sevmeyen insanları da sevmez’ düşüncesinin bilincindeyiz” diyen Gültak, şöyle devam etti; “Dolayısıyla Akdeniz Belediyesi olarak bahsi geçen bu etkinliğe katkı sunma noktasında hiç tereddüt etmedik. Hemen gerekli görüşmeleri yaparak bu etkinliğe biz de katkı sunalım istedik. Etkinlik, kısa süre önce vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Millet Bahçesinin sahil etabında gerçekleşecek. Çeşitli müzik gruplarının sahne alacağı konserlerle keyifli vakit de geçirilecek. Düzenlenen etkinlikte vatandaşlarımız, hayvanseverlerimizin kurduğu stantlardan satın alacakları ürünler ile sokakta yaşayan sevimli dostlarımızın beslenmesinin yanı sıra, tedavi ve kısırlaştırma gibi uygulamaların yapılabilmesine de yardımcı olabilecekler. Vatandaşlarımızdan da tek ricamız, sokakta yaşayan can dostlarımıza karşı duyarlılık göstermeleridir.”