DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Ergin: Biz bir aileyiz

AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN, GELENEKSELLEŞEN HAFTA BAŞI ZİYARETLERİNDE BU HAFTA KÜÇÜKKÖY HİZMET BİNASI PERSONELİYLE BULUŞTU.

Başkan Ergin: Biz bir aileyiz
28.09.2021
A+
A-

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, gelenekselleşen hafta başı ziyaretlerinde bu hafta Küçükköy hizmet binası personeliyle buluştu.

Ayvalık Belediyesi Küçükköy sorumlusu Murat Akıner ve belediye meclis üyesi Semih Varol’un da katıldığı buluşmada Başkan Ergin Küçükköy’deki mesai arkadaşları ile sohbet etti, sorunlarını dinledi ve fikir alışverişinde bulundu. Devam eden ve başlamak üzere olan projeler değerlendirildi, Ayvalık’a değer katacak görüş ve düşünceler bu gelenekselleşen buluşmalarda konuşuldu.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren tüm bireylerin bir aile havası içinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin “Tüm ekip arkadaşlarımızın düşünceleri bizim için çok önemli çünkü biz bir aileyiz. Ben sizlerle çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu güne gerçekleştirdiğimiz ve önümüzdeki süreçte de gerçekleştireceğimiz projelerle birlikte, gücümüzü de arttırarak hemşerilerimize hizmet etme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Ayvalık için hep birlikte çalışamaya devam edeceğiz” dedi.