DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Başkan Çolakbayrakdar, kursiyerlerle birlikte ağaç dikti

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, DAHA YEŞİL KOCASİNAN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ZİYAGÖKALP MAHALLESİ’NDE KURSİYERLERLE BİRLİKTE AĞAÇ DİKTİ.

Başkan Çolakbayrakdar, kursiyerlerle birlikte ağaç dikti
02.11.2021
A+
A-

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan çalışmaları kapsamında Ziyagökalp Mahallesi’nde kursiyerlerle birlikte ağaç dikti. Gelecek için yapılacak en önemli yatırımlardan birinin ağaç dikmek olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her bir bölgesini yeşillendirmeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Ziya Gökalp Semt Konağı’nın çevresinde kursiyerlerle birlikte ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, semt konağında eğitim gören kursiyerlerle sohbet etti. Daha yeşil Kocasinan için düzenli bir şekilde ağaç dikimi etkinliği yaptıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Ziyagökalp Semt Konağı’nda eğitim gören kursiyerlerimizle birlikte ağaçları toprakla buluşturuyoruz. Bahar mevsimiyle birlikte burası daha güzel hale gelmiş olacak. Kocasinan’ımızın her bir bölgesinde yeşillendirme ve güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz, ihtiyaç duyulan bölgeleri yeşillendirmenin yanı sıra kendi içerisinde ormanlar oluşturabilecek alanları gün yüzüne çıkarmaktır. Emeklerinden dolayı kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Çevreyi güzelleştirmek adına yapılması gereken ne varsa yoğun bir şekilde gayret ediyoruz. Kocasinan’ın daha modern olması için parklar ve yeşillendirme çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerini kullandı. Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Bütün gayretimiz daha güzel çevreyi gelecek nesillere sunabilmek içindir” diyerek noktaladı.

Kursiyerler ve Ziyagökalp Mahallesi Muhtarı Nurcan Göktaş ise belediyenin hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.