DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
17°C
Ankara
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C

Başkan Büyükkılıç spor salonu inşaatını denetledi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, OSMAN ULUBAŞ EĞİTİM KOMPLEKSİ İÇERİSİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN KAZIM KARABEKİR SPOR SALONU İNŞAAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ.

Başkan Büyükkılıç spor salonu inşaatını denetledi
06.10.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kazım Karabekir Spor Salonu inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi sağlıklı nesillerin yetişmesi için sürdürdüğü projelerden bir yenisini daha Kayseri’ye kazandırıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin spor salonunu, Melikgazi Belediyesi’nin anaokulunu ve hayırsever iş insanı Osman Ulubaş’ın ilk ve ortaokulunu yapacağı 16 bin metrekarelik Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi’nin temeli geçtiğimiz Aralık ayında atılmıştı. Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki okul bünyesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kazım Karabekir Spor Salonu inşaatı hızla sürerken, spor salonu eğitime en iyi hizmeti verecek nitelikte olacak.

Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi içerisindeki Kazım Karabekir Spor Salonu inşaat çalışmalarını yerinde denetleyen ve son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç’a Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ile Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu da eşlik etti.

Hayırseverliği ile anılan Kayseri’de okul ve cami gibi yapıların büyük ölçüde hayırseverler tarafından yapıldığını, bunun ise gurur duyulacak bir olgu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyeler olarak amaçlarının hayırseverlere ve hayra destek olmak ve eğitime de katkı sağlamak olduğunu kaydederek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Kayseri’miz, şükürler olsun zenginlikler, güzellikler diyarı olduğu kadar hayırseverler diyarıdır. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Bu eğitim yuvamızda da değerli hayırseverimiz Osman Ulubaş’ın imzası var. Allah razı olsun. Bizler de hayırseveri bol olan bu şehrin hayırlarına, hayırseverine destek olmak ve eğitime katkı sağlamak gayesindeyiz. Yani devlet-millet el ele şehrimizi, memleketimizi imar ve ihya ediyoruz. Allah bu niyetimizden bizi alı koymasın. Birliğimizi beraberliğimizi de bozmasın.”

Hayırsever iş insanı Osman Ulubaş tarafından yaptırılan toplam 16 bin metrekarelik Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi içerisine çocukların sağlıklı bir şekilde gelişebileceği, dış etkenlerden etkilenmeyecek şekilde dilediği sporu yapabilecekleri 900 metrekarelik alana sahip bir spor salonu yapan Büyükşehir Belediyesi, içerisinde, basketbol sahası, soyunma odaları, engelli soyunma birimi ve teknik hacimlerin yer aldığı spor salonu ile öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak türde bir projeyi hayata geçirmek için inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor.