DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Başkan Bakkalcıoğlu karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU, İLÇE GENELİNDE DEVAM EDEN KAR KÜREME, YOL AÇMA VE KALDIRIM TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Başkan Bakkalcıoğlu karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi
23.01.2022
A+
A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe genelinde devam eden kar küreme, yol açma ve kaldırım temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçede etkili olan kar yağışının ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; Yenidoğan, Çarşı, 4 Eylül, Yediler, ve Tekke mahallelerinde devam eden kar küreme ve yol açma çalışmalarına katılarak bilgi aldı. Çalışma alanlarında vatandaşlarla da görüşen Başkan Bakkalcıoğlu, onların taleplerini dinledi. Vatandaşlar ayrıca çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür etti. Kar çalışmalarının ilçe genelinde devam ettiğini belirten Bakkalcıoğlu, “İlçemizde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle hemşehrilerimizin mağdur olmaması amacıyla gece gündüz demeden büyük bir gayret ve özveriyle çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. İlçeye kar düştüğü ilk andan itibaren vatandaşların olumsuz hava koşulları nedeniyle sıkıntı yaşamaması amacıyla çalışmalarını yoğun olarak sürdüren belediye ekipleri gece ve gündüz olmak üzere 24 saat kesintisiz olarak görev yapıyor. Çalışmalar ana arterler, hastane yolları, dolmuş ve servis güzergahları başta olmak üzere ilçe genelinde devam ediyor” dedi.