DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Atabay’dan çocuklara tatil eğlencesi

DİDİM BELEDİYESİ YARIYIL TATİLİNDE, ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLADIĞI PROGRAM İLE BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ VE ÖĞRETİCİ TİYATROLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTURDU.

Başkan Atabay’dan çocuklara tatil eğlencesi
31.01.2022
A+
A-

Didim Belediyesi yarıyıl tatilinde, çocuklar için hazırladığı program ile birbirinden eğlenceli ve öğretici tiyatroları çocuklarla buluşturdu.

İlçede çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Didim Belediyesi, karne hediyesi olarak sömestr tatilinde eğlenceli ve öğretici tiyatro oyunlarını Didimli çocuklarla buluşturdu.

Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen program kapsamında 29 Ocak – 30 Ocak tarihlerinde Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde, Neşeli Orman Dostları ve Alaaddin’in sihirli lambası isimli tiyatro oyunları iki seansla sergilendi. Salonu tıklım tıklım dolduran çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan macera dolu tiyatro gösterileriyle çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi. Aileleri ile birlikte salonda yerlerini alan çocuklar, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür etti.

Didim Belediyesi tarafından çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro oyunları Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde, 5 Şubat Cumartesi günü saat 12.00 ile 16.00 arası Patent Dedektifi ve 6 Şubat Pazar günü saat: 12.00 ile 16.00 arası Mim Kids oyunları ile devam edecek.

Kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleyerek çocukların yüzlerini güldürecek çalışmalar ortaya koyduklarını belirten Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay; “Çocuklarımıza karne hediyesi olarak belediyemiz tarafından tatil eğlencesi tiyatro gösterileri hazırladık. Evlatlarımızın hem eğlenip, hem öğrenecekleri tiyatro oyunlarımız gelecek hafta 5 – 6 Şubat Cumartesi Pazar günü devam edecektir. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.