DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Başkan Arslan, 47 muhtarla bir araya geldi

BALIKESİR’İN EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI SELMAN HASAN ARSLAN VE EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI TAYFUN GERKUŞ EDREMİT’TEKİ 47 MAHALLE MUHTARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Başkan Arslan, 47 muhtarla bir araya geldi
01.04.2021
A+
A-

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş Edremit’teki 47 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Belediye Meclis Salonu’nda Muhtarlar Toplantısı düzenledi. Düzenli aralıklarla yapılan toplantının bu seferki gündemi belediyenin düzenlediği Ramazan erzak yardımlarında muhtarlarla yapılacak iş birliği oldu. Toplantıda; erzak yardımı yapılacak ailelerin muhtarlar tarafından tespit edilmesi ve bu tespitler doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımlarının yapılması kararı alındı. Mahallelerin ihtiyaç ve eksikleri de tespit edilerek çözümlenmek üzere ilgili müdürlüklere iletildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, birlikte yönetme anlayışıyla hareket ettiklerinin ve yaptıkları her hizmette muhtarlarla istişare içinde olduklarının altını çizdi.

Arslan, “Mahallelerimize yaptığımız hizmetlerde muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Bu toplantıda Ramazan erzak yardımlarında muhtarlarımızla yapacağımız iş birliğini görüştük. Mahallelerinin sorunlarını en iyi muhtarlarımız biliyor, komşularını en iyi onlar tanıyor. Bu nedenle muhtarlarımızla yaptığımız iş birliğinin sonuçları olumlu oluyor. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya; Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Metin Tunçer ve Kürşad Saran, Edremit Belediye Meclis Üyesi Hasan Ülger, belediyenin daire müdürleri de katıldı.