DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
ALTIN
2.325,39
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Başkan Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

BAŞKAN AKSUN, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya geldi
10.12.2021
A+
A-

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Belediye Aş Evi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve 73 mahalle muhtarı katıldı. Muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alınırken, 2022 programı da istişare edildi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikten sonra sık sık muhtarlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadığını ifade etti.

Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Aksun, mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirterek; “Erzincan’ımızı siz değerli muhtarlarımızla birlikte yönetiyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda yapabildiklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her muhtarımızın kendi mahallesinde etkin olmasını arzu ediyorum. Biz Erzincan Belediyesini yönetirken devraldığımız belde belediyelerimizle birlikte nasıl yakın iletişim kurabiliriz diye oralara sorumlular bıraktık ve onların vasıtasıyla muhtarımızla iş birliği içerisinde yapabileceklerimizi planladık. 15 yıldır hizmet bekleyen mahalleler olduğunu gözlemledik. Yunus emre Mahallesi, Kızılay Hocabey mahalleleri bunlara örnektir. Bunların dışında belli bir program dâhilinde diğer mahallelerimizin de ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. İhtiyaçlarınızı bire bir karşılıklı konuşarak netleştirip şehrimize, insanımıza daha güzel hizmet edebilmek için işbirliğini pekiştirmemiz gerektiği kanaatindeyiz.” dedi.