DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Bakan Kurt 2020 yılı faaliyetlerini değerlendirdi

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT, BELEDİYE OLARAK SON 2 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ ÇALIŞMALARIN KONU ALINDIĞI FAALİYET DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bakan Kurt 2020 yılı faaliyetlerini değerlendirdi
06.04.2021
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye olarak son 2 yılda gerçekleştirdikleri çalışmaların konu alındığı faaliyet değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Kazım Kurt, 2 yılda katılımcılığın, demokrasinin, örgütlenmenin ve derman belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye bir kez daha gösterdiklerini, Odunpazarı’nda sosyal demokrasiyi her alanda egemen kılmaya devam ettiklerini anlattı. Odunpazarı Belediyesi’ni sosyal demokrat, şeffaf, katılımcı, halkçı ve hesap verebilen bir anlayışla yönettiklerini belirten Kurt, yapılan hizmetlerle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

Bu çalışmaların yanında göreve geldiğimiz günden beri kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullanılması için azami özeni gösterdiklerini anlatan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Odunpazarı’nda sizlerin verdiği yetkiyle 1 kuruşun bile hesabını yapıyoruz. Bu kapsamda belediyenin en büyük gider kalemlerinden olan taşıt kiralama harcamasında çok büyük tasarruflar sağladık. 186’sı belediyemize, 13 âdeti belediye şirketimize ait olmak üzere 199 araçlık büyük bir filo kurduk ve 2020 yılında 25 milyon 937 bin TL tasarrufta bulunduk. Kilit taş üretim tesisi, kalker ocağı ve güneş enerji santrali yatırımlarımız ile belediye alt yapı hizmetlerinde kullandığımız malzemeleri piyasanın yüzde 50 aşağısında imal ederek tasarruf hamlemizi devam ettireceğiz. Bu tasarruflar neticesinde belediyemizin 2020 yılı bütçesi şöyle gerçekleşmiştir; 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL gider, 40 milyon TL’de bütçe fazlası oluşmuştur.” diye belirtti.

ETİKETLER: