DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

BAKAB toplantısında mali bütçe ve fuar konuşuldu

BATI KARADENİZ KALKINMA BİRLİĞİ (BAKAB) OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI, DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI AYNI ZAMANDA BAKAB BAŞKANI OLAN DR. FARUK ÖZLÜ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

BAKAB toplantısında mali bütçe ve fuar konuşuldu
19.11.2021
A+
A-

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Olağan Meclis Toplantısı, Düzce Belediye Başkanı aynı zamanda BAKAB Başkanı olan Dr. Faruk Özlü başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2022 yılı bütçesi ve 2-4 Aralık tarihlerinde ki fuara yönelik yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

BAKAB Olağan Meclis Toplantısında birliğe üye belediyelerin Belediye Başkanları, il ve ilçe temsilcileri ve yetkilileri ile bir araya geldi. Düzce Mutfak Sanatları Merkezi toplantı salonunda Dr. Faruk Özlü başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantı, daha sonra gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti.

İlk gündem maddesinde BAKAB’ın 2022 yılı Mali Bütçesine yönelik değerlendirilme yapılırken, mali bütçe oy birliği ile onaylandı. Bütçe görüşmelerinde ayrıca, 2023 ve 2024 yıllarına ait mali bütçe teklifleri de görüşüldü.

2-4 Aralık 2021 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan fuarla ilgili BAKAB çatısı altında yapılan çalışmaların değerlendirildiği diğer gündem maddesinde birlik olarak katılım sağlanması ve fuar alanına yönelik yapılacak olan çalışmalar üyelerle paylaşıldı. Meclis toplantısının son gündem maddesi olan dilek ve temenniler noktasında görüşlerini birlik üyeleri ile paylaşan Başkan Dr. Faruk Özlü, BAKAB olarak üye belediyelere yönelik geliştirilecek çalışmalara ve projelerin oluşmasına öncülük edeceklerini ifade etti.

Toplantının ardından program Başkan Özlü tarafından verilen yemek ile devam etti. Programın öğleden sonraki ayağında ise Başkan Özlü üyeleri Konuralp Antik Tiyatro alanını gezdirerek kazı çalışmaları hakkında bilgi verdi.