DOLAR
32,4725
EURO
34,7871
ALTIN
2.470,93
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Açık
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Aydın Büyükşehir ücretsiz süt dağıtımına başladı

AYDIN BÜYÜKŞEHİR ÜCRETSİZ SÜT DAĞITIMINA BAŞLADI

Aydın Büyükşehir ücretsiz süt dağıtımına başladı
09.12.2021
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ulusal Süt Konseyi’nin süt litre satış fiyatında yüzde 46.8 oranında zam tavsiyesi ardından harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklar ve artan fiyatlar nedeniyle, Sosyal Hizmet Dairesi Başkanlığı’nın belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunmak için ücretsiz süt dağıtımına başladı.

Süt paketleri evlere teslim ediliyor

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların dertlerine derman olan Büyükşehir Belediyesi; çocukların dengeli beslenmesine, güçlü bir bağışıklık sistemi oluşmasına ve fiziksel gelişimlerine katkı sunan sütten uzak kalmaması için süt paketlerini ailelerin evlerine tek tek teslim ediyor.

Aileler Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti

Ailelere teslim edilen süt temininden büyük mutluluk duyan aileler, hem bütçelerine hem de çocuklarının gelişimine katkı sunacak bu hizmetten ötürü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürler etti.

Başkan Çerçioğlu: Çocuklarımız için tüm fedakarlığı yaparız

Ülke genelinde yaşanan ekonomik zorluklardan en azından vatandaşlarımızın etkilenmemesi gerektiğini belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın alım gücünde yaşanan düşüşe hep birlikte şahit oluyoruz. Bunun yansıması bizlere gelen binlerce sosyal yardım talebinden de rahatlıkla anlaşılabiliyor. Her geçen gün daha fazla yardım başvurusu alıyoruz. Bu taleplere, yani dertlere derman olmak için halkçı bir anlayış ile belediyecilik yapıyoruz. Bu kapsamda Kara Kış Destek Paketi hazırladığımızı önceden duyurmuştuk. Bu yardımlarımıza ek olarak çocuklarımıza süt dağıtımını da başlattık. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için tüm fedakârlığı yaparız” dedi.