DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Ardahan’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ARDAHAN BELEDİYESİ, ARDAHAN BAROSU VE ARDAHAN KADIN GİRİŞİMİ KOOPERATİFİ KADIN ÇALIŞANLARA KARANFİL DAĞITTI.

Ardahan’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği
09.03.2021
A+
A-

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Ardahan Belediyesi, Ardahan Barosu ve Ardahan Kadın Girişimi Kooperatifi kadın çalışanlara karanfil dağıttı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve beraberindekiler hastane, adliye ve belediye kadın personellerine karanfil vererek “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” gününü kutladı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programına Belediye Başkanı Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir, Ardahan Baro Başkanı Av. Osman Nuri Yıldız ve Av. Baran Çoban ile Belediye Meclis Üyemiz Menekşe Pekmez katıldı.

Hastane personeline dağıtılan karanfillerin ardından, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sümeyye Kocaman ve adliye personeline ve son olarak belediye kadın personeline dağıtıldı.

Başkan Demir, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ”nü kutluyor, kadınlara yönelik cinsiyet ayrımcılığının ve kadın cinayetlerinin tüm dünyada ve ülkemizde son bulmasını temenni ediyor, insan hakları temelinde kadınların siyasî ve sosyal bilincinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların daha da artırılması gereğini bir kez daha vurgulamak istiyorum’’ dedi.