DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
19°C
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Aracın çarptığı yaya otobüsle hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken hayatını kaybetti

KONYA’DA SABAH SAATLERİNDE HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR ARACIN ÇARPMASI SONUCU AĞIR YARALANAN BİR KİŞİ, BELEDİYE OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ TARAFINDAN HASTANEYE YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞIRKEN YOLDA HAYATINI KAYBETTİ.

Aracın çarptığı yaya otobüsle hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken hayatını kaybetti
30.01.2022
A+
A-

Konya’da bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan şahıs, belediye otobüsüyle hastaneye yetiştirilmeye çalışırken yolda hayatını kaybetti. Polis kaza yerinde otomobile ait olduğu değerlendirilen parçalar bulurken, kazaya sebep olan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Aksinne Mahallesi Taşcami Uzunharmanlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuri Gürler’e (38) sabah saatlerinde cadde üzerinde henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarparak olay yerinden kaçtı. Olayın olduğu caddede seyir halinde olan 42 DLG 35 plakalı Meram ilçesi Kalfalar Mahallesi seferini yapan belediye otobüsünün sürücüsü, yerde hareketsiz şekilde bir kişinin yattığını fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve yaralıyı hastaneye yetiştirebilmek için otobüse alıp yola çıktığını belirtti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye yetişmek için yola çıkan sürücü, Meram ilçesi Altıyol Köprülü Kavşağı’nda yaralının hayatını kaybetmesi üzerine durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Nuri Gürler’in cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kazanın yaşandığı yerde güvenlik şeridi çekerek, detaylı inceleme yaptı. Polisin incelemesinde olay yerinde bir otomobile ait olduğu değerlendirilen parçalar bulunurken, kaçan araç ve sürücünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.