DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
28°C
Ankara
28°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Altıntepsi yeni muhtarlık binası hizmete girdi

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ MUHTARLIK BİNALARINI YENİLEME PROGRAMI KAPSAMINDA, ALTINTEPSİ MAHALLE MUHTARLIĞI’NI DA YENİLEDİ. SİL BAŞTAN İNŞA EDİLEN YENİ MUHTARLIK BİNASINDA MAHALLE MUHTARI SELAHATTİN BEYLER’İ ZİYARET EDEN BAŞKAN ATİLA AYDINER, “İLÇEMİZDEKİ KAMU BİNALARINI BİR BİR MODERNİZE EDEREK, HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ” DEDİ.

Altıntepsi yeni muhtarlık binası hizmete girdi
13.08.2021
A+
A-

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki muhtarlık binalarını yenileme programı kapsamında, Altıntepsi Mahalle Muhtarlığı’nı da yeniledi. Sil baştan inşa edilen yeni muhtarlık binasında mahalle muhtarı Selahattin Beyler’i ziyaret eden Başkan Atila Aydıner, “İlçemizdeki kamu binalarını bir bir modernize ederek, halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki kamu binalarını yenilemeye devam ediyor. Son olarak Altıntepsi Mahalle muhtarlık binasını yenileyen ve teknolojik donanımlar ekleyen belediye modern bir yapıyı vatandaşların hizmetine sundu. Mahalle muhtarı Selahattin Beyler’i yeni muhtarlık binasında ziyaret eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “İlçemizdeki kamu binalarını bir bir modernize ederek, halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu çerçevede Altıntepsi Muhtarlık binamızı da baştan başa yenileyerek güzel bir görünüme kavuşturduk. Halkımız ve ilçemiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Muhtar Selahattin Beyler de muhtarlık binasının yenilenmesini sağlayan Başkan Aydıner’e teşekkür etti.