DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Yanarak telef olan kedinin çöp kutusuna atılması tepki çekti

ANTALYA’DA KÖPEĞİNİ GEZDİREN BİR VATANDAŞ, ÇÖP KUTUSUNDA YANARAK TELEF OLMUŞ BİR KEDİ BULDU. ELEKTRİK TRAFOSUNDA ÖLDÜĞÜ BELİRTİLEN KEDİNİN ÇÖP KOVASINA ATILMASINA BAZI HAYVANSEVERLER TEPKİ GÖSTERDİ.

Yanarak telef olan kedinin çöp kutusuna atılması tepki çekti
10.11.2021
A+
A-

Antalya’da köpeğini gezdiren bir vatandaş, çöp kutusunda yanarak telef olmuş bir kedi buldu. Elektrik trafosundan öldüğü belirtilen kedinin çöp kovasına atılmasına bazı hayvanseverler tepki gösterdi.

Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesine bağlı Gürsü Mahallesi’ndeki bir parkta meydana geldi. Köpeğini gezdirmeye çıkan Oğuzhan Taşçeker, park yakınındaki bir çöp kutusunda yanarak ölen bir kedi fark etti. Olayın belediyeye bildirilmesinin ardından parka belediyeye bağlı temizlik personelleri geldi. Kedi ekipler tarafından çöp kutusundan alınırken, çevredeki hayvanseverler hayvanın çöp kutusuna bırakılmasına tepki gösterdi.

“Bu şekilde atmak yerine, gömülebilirdi”

Kediyi fark eden Oğuzhan Taşçeker, “Köpeğimi gezdirirken fark ettim. İlk başta ne olduğunu anlayamadım sonra kedi olduğunu fark ettim ve gerekli yerlere haber verdim. Görgü ve ahlak diye bir şey vardır. Trafodan çıkmış olsa bile, kediyi bu şekilde atmak yerine, gömülebilirdi. Buradan çocuklar da geçiyor” dedi.